Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sommarfest i rofylld miljö

/

Om man åker Björnavägen förbi Fors, öppnas en vacker vy med Forssjön framför dig. Där på norra sidan ligger stugor på rad längs stranden, och många sommarstugeägare har skapat sitt paradis där.

Annons

Även många åretruntboende har funnit sin plats på jorden här. Det måste bero på den fina miljön, som gör att så många familjer valt att antingen bo kvar som fast-sommarboende i flera generationer i Fors med omnejd med sin idylliska plats.

När man viker av stora stråket mot Gundsjönäset möter man en guppig och ingen speciellt bra väg, men vad gör väl det när man kommit fram till sin plats, där man kan ladda sina batterier. Ha fin natur med fin badsjö, bär att plocka i skogen in på knuten och med dofter av kogödsel som sprider sig med vinden. Då är det sommar.

Vi är många som hittat hit till Näset, och har nu för andra året i rad ordnat sommarfest med grillning, allsång, lekar och tipsslinga efter skogsvägen. Många stannade kvar vid elden och njöt av sommarnatten, långt in på småtimmarna.

Det behövs alltid att någon tar tag i saker och ting så det blir av, och vi har två eldsjälar som varit byn trogen i många år och det är Ulla Mattson och Stig Sjöberg. De har känt varandra sedan unga år, och de ordnar så festen blir av och vi hoppas att så blir även nästa år. Stig håller kontakt med de flesta runt sjön och är en "guldgruva" och sprider allmänt glatt humör och ingenting är omöjligt.

Så varför skulle man inte återkomma till denna harmoniska naturmiljö år efter år?

Och ETT stort TACK till alla än en gång, att festen blev av och tack för trevlig gemenskap. Fortsatt trevlig sommar, som nu lider möt höst.

Bittemi

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Mer läsning

Annons