Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sköna sommarsånger på Kom In

/
  • Sara Karlsson underhöll med sköna sommarsånger på KOM IN.   Fotograf Nils-Åke Eklund.

Kom In gästades på onsdag av ingen mindre än Sara Karlsson ursprungligen från Seltjärn i Anundsjö men nu bosatt i Domsjö.

Annons

Sara hade sin synt som hon spelade på och inledde med “Sakta vi går genom stan” denna Stockholmsmelodi men kan passa minst lika bra när det är vackert i vår stad på sommaren.

Det var lite blandat repertoar med huvudtema sommarsånger som man minns. Sara var sommarklädd i blommig klänning och blomsterprydd i håret för att symbolisera att nu är det verkligen sommar.

Hon blandade lite inte minst Alf Hambes visa “Från Kajas udde”. I en del sånger sjöng publiken med, som var ett 35-tal som letat sig hit. “Barfota utan Strumpor och skor” gungade alla med i takten. Det var verkligen stämningsfullt och det var inte utan att det blev mer somrigt då hon sjöng Evert Taube Sjösalavals. Då klämde de flesta vid som satt här.

Hon hade besökt denna lokal vid tidigare tillfälle och var nu åter vilket gladde oss. Det blev även lite svängiga låtar som Robban Broberg som hon spelade och sjöng. Hon anförde inte minst hur vi kände oss vid skolavslutningen att sjunga “Den blomstertid nu kommer” en av dom sista låtarna.

Sara tackade så mycket för att hon fick komma hit och fick av oss en rungande lång applåd.

Nils-Åke Eklund

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Mer läsning

Annons