Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polis inblandad i krock

/
  • En krock, med bland annat en polis inblandad, inträffade i Mellansel utanför Örnsköldsvik.

På onsdagsmorgonen inträffade två trafikolyckor, med ett flertal inblandade fordon.

Annons

Två olyckor inträffade i höjd med Anundsjö och Mellansel under onsdagsmorgonen. Först inträffade en olycka i Anundsjö, på vägen mot Myckelgensjö. En personbil låg bakom en timmerbil.

Timmerstocken ramlade ner rakt på bilen som körde efter. Olyckan inträffade vid sju och halv åtta-tiden på morgonen. Inga personskador är däremot rapporterade från den olyckan.

Senare, vid halv nio-tiden inträffade en olycka i Mellansel på väg 348 mot Bredbyn. Tre bilar var inblandade i olyckan. En personbil, en personbil med släp och en polisbil.
– Polisen var på väg till den första olyckan med timmerstocken men då hamnade polisbilen i den här trafikolyckan i korsningen mellan länsväg 348 och Mellansel, säger Peder Östman och fortsätter:

– Där hade två bilar kolliderat. Den ena bilen körde in i den andra bilens släp och polisbilen fick sig en liten törn av en av bilarna också.

Den första bilen hamnade i diket medan resterande fordon stod kvar på vägbanan. En bärgare tillkallades för att få undan bilen från diket och ett mindre trafikhinder uppstod i samband med olyckan. Bilen hade bärgats vid 10-tiden på onsdagen.

Enligt Peder Östman, så var det två personer som hade lite ont i nacken, och fick se om sina skador. 

Mer läsning

Annons