Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Läckande rysk transport

Annons

ARNÄSVALL. Polisen i Örnsköldsvik stoppade i går kväll en rysk långtradarchaufför sedan andra bilister slagit larm om läckage från långtradaren. Polisens besiktning av motorrummet uppdagade en bränsleslang som lossnat. Ett glapp som medfört att diesel läckt ut och förpestat luften för långtradarens medtrafikanter. Chauffören förmådde dock återfästa bränsleslangen där den släppt, och erhöll därefter polisens tillstånd att fortsätta färden på E4, söderut.

RAMMADE STOLPE PÅ VIKINGAGATAN
ÖRNSKÖLDSVIK. Vid halvniotiden på söndag morgon inträffade en singelolycka på Vikingagatan i Örnsköldsvik.
En yngre bilförare krockade med en stolpe i mitten av gatan. Föraren är misstänkt för rattfylleri.

44-ÅRIG SKOTERFÖRARE TILL SJUKHUS
DOMSJÖ. Fyra skoteråkares färd över Elvingsåkern, söder om Grindvägen, slutade på sjukhus för en av dem. En 44-årig Örnsköldsiksbos luftfärd över ett dike som genomkorsar åkern ledde till ett kraftig nedslag i dikets motsatta kant.
Enligt polisen var nedslaget så kraftigt att mannen fördes med ambulans till sjukhus för sina ryggsmärtor. Mannen var inte drogpåverkad och hans skador uppges vara lindriga.

KOLLISSION I KORSNING
ÖRNSKÖLDSVIK. Två personbilar kolliderade i går morse i korsningen mellan Baldersvägen och Valhallavägen. De båda förarna ådrog sig lindriga skador och fördes till Örnsköldsviks sjukhus för vård. Bilarna bärgades från olycksplatsen.

REDAKTIONEN

Mer läsning

Annons