Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Konstkafé helgbesöksmål i Östergensjö

/

Konstkaféet på PerOrsgården utanför Bredbyn har öppnat för säsongen lördagen den 9 juli, nybakade bullar och konst är ett säkert och omtyckt utbud.

Annons

I år bjuds vi på såväl färgstarka fotografier i nyöppnad gammal byggnad som tavlor och skulpturer på övervåningen i kaféstugan. Sommarens treklöver utställare heter Ingela Nilsson, Diana Berntsdotter-Vallgren och Kerstin Åkesdotter.

Man kan köpa med sig lokala produkter som tunnbröd eller linsåpa, honung och konstkort. Förutom konst och fika är PerOrs dessutom en omtyckt mötesplats, här möts gamla bekanta och det blir lätt både tvåtår och tretår ute på gården eller inomhus. Påfyllning serveras av de uppmärksamma och välkomnande värdarna Lisbeth och Sten-Erik Persson eller som under lördagens säsongsöppning då dottern Maria glatt hjälpte till.

Även de yngre besökarna kan finna något för lek och samvaro som karusellsnurran och de små lekstugorna för att inte tala om de stora stenarna i området! Lördagar och söndagar fram till sista juli är denna välkomnande gård öppen för oss besökare, ta chansen!

Solveig Nordin Zamano

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Mer läsning

Annons