Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

KB65 utklassade Älgarna i toppmatchen – se segerjublet här

Det blev en bekväm hemmaseger för KB65 mot Älgarna på Forsvallens IP. Matchen slutade 3–0 under fredagskvällen. "Vi vinner rättvist", säger KB65-tränaren Dick Näslund.

Annons

TV-klippet: Se jublet efter 3–0-segern här.

Redan efter 20 minuter gav Emil Frid KB65 ledningen och bara två minuter senare stod det 2–0 efter att Niclas Öberg utökat för hemmalaget.

– Vi krigade till oss tre poäng men vi hade ändå spelövertaget, säger Niclas Öberg.

Med en 2–0-ledning i halvtid såg utgångsläget bra ut för KB65 men trots att det skulle komma att sluta med klara 3–1 säger tränaren Dick Näslund att det var en jämn match.

– De första 10-15 minuterna var inte bra för oss, vi hade ingen kontroll på bollen men ju längre matchen led så hämtade vi in oss i matchen. Det här var en viktig och jämn match men till slut vinner vi ändå rättvist, säger han.

3–0 kom efter en spelvändning i den 80:e minuten där Jesper Persson tämligen enkelt kunde punktera matchen. Älgarna skulle få sista ordet när man reducerade till 3–1 i den 87:e minuten men närmare än så kom man inte.

– Vi har fortfarande fem viktiga matcher kvar och det är bara fyra poäng som skiljer oss åt i tabellen. Nästa vecka har vi Sollefteå i en tuff bortamatch och andra tuffa matcher framöver medan Älgarna kanske har ett lite lättare spelschema. Men det är långt kvar, det kommer att avgöras i den sista omgången, säger Dick Näslund.

KB utklassade Älgarna.

Mer läsning