Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hur kommer din julgran att se ut i år?

/
  • Helena Hållander, Domsjö: – Vi kör nog en traditionell med röda kulor, silverglitter och en ljusslinga. Mina flickor får själva sätta upp små änglar som de valt.
  • Monica Näsström, Själevad: – Det traditionella; rött, vitt och guld – kulor, snögubbar, tomtar och hjärtan. Men inget glitter. Det blir en större och en lite mindre ljusslinga.
  • Arne Lundström, Domsjö: – Jag har en plastgran och pyntandet överlåter jag åt min son, med ljus och pinglor. Helst skulle jag vilja dra en säck över den och kunna ta fram varje år utan att plocka bort pyntet. Min mamma hade så, hon hade en stor garderob.
  • Karin Tängdén, Örnsköldsvik: – Det varierar, mellan traditionellt och någon ny grej. Det är kulor i olika kulörer; knallröda, guld, blått och silveraktiga. Lite tjockare guldaktigt glitter och ljus som man klämmer fast. Sen ska det gärna hänga någon grej som man minns från barndomen eller från när barnen var små, som små tomtar.
  • Thilip Nadarajah, Mellansel: – Det ska vara lampor och fint med massa dekorationer, kulor i olika färger - rött, silver, riktiga kulor i glas. Men det är julklapparna som finns under som är viktigast!

Annons

Mer läsning

Annons