Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Helt hysteriskt, Markoolio

ÖRNSKÖLDSVIK. Redan långt innan tre ringlade kön bred
genom butiken. En dryg timme senare hade sista spelet signerats.
Markoolio är störst just nu – åtminstone bland de minsta.
När han till slut lämnade Barnens hus var det likt en rockstjärna. Bakvägen snabbt ut till bilen, omgiven av säkerhetsvakter och skrikande fans.

Annons

Han lever som han lär, Markoolio. Därför fick de barn som köade och till sist kom fram alla en kort stund med idolen.
Vad heter du då? Oskar? Stavar du det med k?
Kön var till synes utan ände när Markoolio i går kom till Örnsköldsvik och Barnens hus för att marknadsföra och signera sitt eget sällskapsspel inför julen. Och trots att raden av trogna fans aldrig verkade ta slut fortsatte idolen sitt otvungna skrivande och småpratande.

BARNEN VIKTIGA
För många artister i musikbranschen är de unga skivköparna viktiga. Men få tar dem på samma allvar som Markoolio. Det märktes inte minst i går, i mötet mellan de unga och idolen. Barnen gillar honom rent och ärligt och Markoolio tycker verkligen att barnen är viktiga och roliga att träffa.
Markoolio som artist är hetare än glögg just nu, hans skivor toppar såväl singel- som albumlistan. Intresset för det nya spelet var inte mindre.

UPPÅT 3 000 PERSONER
Enligt reklamen är det lika klurigt och fartfyllt som Markoolio själv. Charader, tärningsdueller, finsk bingo och andra tokiga uppdrag ska få Örnsköldsviksborna attsamlas kring spelplanerna i jul.
Barnens hus ägare, Hans-Åke Tjärnström, var mer än nöjd där han stod mitt i trängseln i butiken.
Jättekul, tyckte han om det stora intresset. Det har säkert passerat uppåt 3 000 personer här framme hos Markoolio i dag.
När signeringstimmen gick mot sitt slut och kön fortfarande försvann bakom bortersta butikshyllan, tog Markoolio själv resolut
mikrofonen.
Jag hinner inte skriva till alla i dag, men om ni går in på min hemsida markoolio.com och mejlar, så skickar vi autografer på posten sedan.

EN SISTA KRAM
Efter drygt 20 minuters spel på övertid ritar en trött men nöjd Markoolio dit sista hjärtat bredvid sin signatur och reser sig för att gå.
Kan jag få en kram? undrar den lilla flickan sist i kön blygt.
Det är klart du kan, säger Markoolio och sträcker sig fram över bordet.
Lycklig går flickan därifrån med ett minne för livet.
Så blir man stor hos barnen.

PER EURENIUS

Mer läsning

Annons