Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

E-tidningen: Villa Fraxinus – där arkitektur möter natur

När Sara och Andreas Gering köpte Villa Fraxinus i Nordingrå för två år sedan fick de både ett hem och ett heltidsjobb. Men hur är det att ha öppet hus i sitt eget hem hela sommaren? Det och mer kan du läsa om i söndagens e-tidning.

Annons

Mer läsning i söndagens e-tidning:

Reportage: Många myter och sägner florerar kring gamla kyrkklockor som försvunnit ner på havets botten. En djupdykning görs för att hitta sanningshalten bakom skrönan om den gamla kyrkklockan från Delsbo som ska ha gått genom isen för drygt 500 år sedan.

Kultur: Regissören Matthew Brown berättar om sitt arbete med filmen "The man who knew infinity". En film om matematik, baserad på boken med samma namn av författaren Robert Kanigel.

Dessutom: "Se upp där ute alla älgar – här kommer jag!" Ny krönika av Li L'Estrade om hur vi alla måste samsas om skogen; såväl jägare och löpare, som svamp- och bärplockare.

Vill du ha tillgång till e-tidningen? Så här gör du om du redan är prenumerant: Har du aldrig tidigare loggat in behöver du börja med att skapa din personliga inloggning. Det gör du genom att gå in och aktivera ditt konto.

Ange ditt personnummer och postnummer. Det är viktigt att det personnummer som du anger är detsamma som uppgavs när prenumerationen tecknades.

Ange din e-postadress och välj ett lösenord. Din e-tidning visas nu under valet E-tidningen i menyn Kund, längst uppe i högra hörnet på sajten.

Du kan även ladda ner vår speciella e-tidningsapp som är utvecklad just för smarta mobiltelefoner och surfplattor. Med appen kan du läsa e-tidningen även när du inte är uppkopplad.

Har du Iphone eller Ipad, gå till App store, har du Android-mobil eller -platta, gå till Google Play. Sök på Tidningen Ångermanland eller Örnsköldsviks Allehanda.

Är du inte prenumerant? Här kan du teckna en egen prenumeration.

■ ■ För mer nyheter från Ångermanland varje dag – följ Allehanda.se på Facebook.

Mer läsning

Annons