Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

E-tidningen: Så får du mer energi i höst: "Tillför i stället för att förbjuda"

Mer fikabröd och oregelbundna mat- och sovtider. Det kan vara svårt att komma in i rutinerna efter sommarsemestern, men det är samtidigt en lämplig tidpunkt för att skapa nya vanor. Det och mer kan du läsa om i söndagens e-tidning.

Annons

I E-tidningen får du möta dietisten Annica Långvall.

Mer läsning i söndagens e-tidning:

Reportage: "Disponentvillan i Ljungaverk får kärlek av paret Mjärdsjö: "Går omkring i vårt drömhus". Med vid utsikt står den ståtliga disponentvillan som byggdes 1910 i industrialismens framfart. De brusande Hångstaforsarna i Ljungan lockade Stockholms superfosfatfabrik att etablera sig här och samhället Ljungaverk växte fram. Idag står Anders och Gunilla Mjärdsjö på trappen och hälsar välkommen.

Kultur: "Jag gick dit det brändes" Drabbad av ett år och dess återverkningar skrev Elisabeth Åsbrink sin nya bok "1947". Det var också då som hennes pappa, en tioårig judisk pojke, valde att återvända till den stad som hatat honom och hans familj.

Dessutom: "Lita aldrig på det första intrycket" en krönika av Li L'Estrade. "En ynka folkracetävling lärde mig; Du ska aldrig lita på det första intrycket", skriver L'Estrade.

Vill du ha tillgång till e-tidningen? Så här gör du om du redan är prenumerant: Har du aldrig tidigare loggat in behöver du börja med att skapa din personliga inloggning. Det gör du genom att gå in och aktivera ditt konto.

Ange ditt personnummer och postnummer. Det är viktigt att det personnummer som du anger är detsamma som uppgavs när prenumerationen tecknades.

Ange din e-postadress och välj ett lösenord. Din e-tidning visas nu under valet E-tidningen i menyn Kund, längst uppe i högra hörnet på sajten.

Du kan även ladda ner vår speciella e-tidningsapp som är utvecklad just för smarta mobiltelefoner och surfplattor. Med appen kan du läsa e-tidningen även när du inte är uppkopplad.

Har du Iphone eller Ipad, gå till App store, har du Android-mobil eller -platta, gå till Google Play. Sök på Tidningen Ångermanland eller Örnsköldsviks Allehanda.

Är du inte prenumerant? Här kan du teckna en egen prenumeration.

■ ■ För mer nyheter från Ångermanland varje dag – följ Allehanda.se på Facebook.

Mer läsning

Annons