Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Oppositionen i Härnösand upprörd över simhallsärende: "S, MP och V – hur behandlar ni företagare?"

Det är häpnadsväckande att läsa och höra hur Härnösands politiska ledning – bestående av S, MP och V – hanterar företagare i kommunen.

Tittar man på ärendet ”Simhallen” och behandlingen av krögaren Nisse Koch blir man inte förvånad att ett redan dåligt företagsklimat är på god väg att bli än sämre. Lite ”ordning och reda” kan inte vara för mycket begärt – eller hur?

Att oppositionen inte hålls informerad om vad som händer är inget nytt. Det brukar vi få läsa om i allehanda media när det är känsliga och besvärande frågor för S, Mp och V. Ska det vara så?

■■ För fler insändare, klicka här.

Det är inte för mycket begärt att den politiska oppositionen och framför allt Härnösandsborna får veta vad som sker och vad som kommer att hända efter 31 augusti då hyreskontraktet upphör för nuvarande krögare?

Några berättigade frågor är om det även i fortsättningen går att fika och luncha där? Och om detta är sättet man sköter relationerna med företagare i kommunen?

Vilka kostnader medför den klantiga hanteringen för oss skattebetalare? Kommer det att krävas några politiska beslut i kommunstyrelsen och i kommunfullmäktige före den 31 augusti, eller hanteras det som brukligt – det vill säga man låtsas som det regnar och är fullständigt ointresserad av andras åsikter och synpunkter?

Vi skall väl vara rädda om våra småföretag?! Det är ju där jobben skapas: Eller har vi missförstått något?

Anders Gäfvert

Oppositionsråd Härnösand och ledamot kommunstyrelsen (M)

Ida Skogström

Kommunstyrelsen (M)

Gunnar Westman

Kommunstyrelsen (M)

Eva-Clara Viklund

Kommunstyrelsen (M)

■■ Läs och kommentera insändare på Ordet fritts Facebooksida .

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel