Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vänd dig till Skolverket

Annons

Bevara våra svenska traditioner, skriver Elisabeth i ÖA 28/11. Vilka "svenska" traditioner specifikt menar du? Du undrar om det är rätt att vi ska utplåna vår egen kultur? Då måste jag fråga vem som vill utplåna den och vad du menar att kulturen är? Du påstår också att man stämplas som rasist så fort man öppnar munnen. Det är ju för det första inte sant och för det andra helt i sin ordning när man säger rasistiska saker att kallas vid sitt rätta namn: Rasist!

Du får det att framstå som att det är invandrares önskan eller fel att Skolverket förtydligat regler kring avslutningar i kyrkan. Protestera gärna, men vänd dig rätt till Skolverket, det är ingen specifik grupp av människor som bett om dessa regler, det är skolverket! Vi är ett sekulariserat land inte ett kristet land. Sverige har inte längre en religion utan många, skolan är konfessionsfri och det har vi, du och jag sett till som röstat fram de politiker som bestämt att så ska vara.

Vi ska vara stolta över vårt land, absolut! Vi ska också bekämpa varje antydan till rasism i vardagen som bygger på okunnighet,

Erika Sjödin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons