Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tror riksdagen att barn kommer med storken?

Annons


I dagarna har svenska folkets förtroendevalda, efter grundligt utredande, till sist kommit fram till att barn trots allt kommer med storken. Att barn skulle uppkomma ur en sexuell förening mellan man och kvinna kan vi glömma. Sådant är vi för stora för att tro på, än mindre att leva efter. Vår längtan efter fri och fullödig sexualitet är en sak, vår längtan efter barn en annan och inte det ringaste samband finns där emellan.
Att ens andas en annan mening klassas som homofobi och grov sexualfientlighet. Moder Natur och Fader Vår får säga vad de vill, präster, prelater och barnorganisationer likaså. Barnen saknar mänskliga rättigheter att ens tycka. Självklart har alla svenskar, homo- som heterosexuella, rätt att både ha och äta upp kakan, älska och njuta. Rent omänskligt vore det väl annars?
Det är allt tur att det finns länder med social misär, abortmotstånd, erbarmlig kvinnosyn och dålig sexuell upplysning. För, hur i jesse namn skulle annars svenskars jämlika självförverkliganden kunna gå i uppfyllelse?


SUMMA SUMMARUM

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons