Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Socialdemokraterna rustar ner vår vård och välfärd

/
  • Enligt signaturen Ante kommer S i länet gå till historien som sossarna som raserade sjukvården helt i Västernorrland.

Annons

Socialdemokraternas tid är förbi! Förmodligen är detta närmare än vi tror. Socialdemokraterna på riksdagsnivå får sitt stöd i stor omfattning från Norrland där stor andel av valrösterna kommer ifrån. Nu har några få socialdemokratiska politiker i LVN och HSN i denna region antagligen sett till att socialdemokraternas tid är förbi, oavsett hur framtida röstningsförfaranden kommer att se ut.

När man till och med hör folk långt utanför länsgränserna tycka till i den politiska debatt som våra landstings- och kommunpolitiker i Norrland bedriver, så skakar folk på huvudet och undrar hur det är möjligt att man kan få hålla på som ni gör med skattebetalarnas pengar.

Man går i täten för att nedrusta Sveriges vård och välfärd i Sveriges inland.

Jag tror helt enkelt att ni inte begriper vad ni håller på att ställa till med för hela socialdemokratin i hela landet, just på grund av er egoism och maktgalenskap som ni låter styra över andra människors liv och rättighet till lika vård för alla.

Ewa Back, Erik Lövgren och Eva Sonidsson kommer att gå till historien som sossarna som raserade sjukvården helt i Västernorrland. Ni har gett ordet maktmissbruk ett ansikte som kommer att bli svårt att sudda ut.

Ante

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons