Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Renovering i spartider?

Annons

I tisdags fick man till sin förvåning läsa om ombyggnader i landstingsklossen i Härnösand.

Man ifrågasätter starkt nödvändigheten att bygga om lokalerna i spartider som råder för övriga inom landstinget. Kanske man skulle kunna stå ut med lite lägre standard tills/om ekonomin blir bättre någon gång i framtiden.

Samtidigt redovisas att befolkningen har ett svagt förtroende för sjukvården i Västernorrland.

Herrarna och damerna på dessa chefspositioner skulle behöva lära sig lite ekonomi från vanlig företagsamhet, nämligen att verksamheten måste gå ihop. Går inte verksamheten ihop så brukar alla spara i verksamheten, de gäller tydligen inte alla.

Jag har med egna ögon sett/hört sjukvårdsbiträden som får höra av sin chef att kollegan som är sjuk inte ersätts med någon vikarie. Tycker synd om er ute i kärnverksamheten som är tvungna att spara, de kanske hänger ihop med minskat förtroende för sjukvården.

Förra gången var de taxi/flygresor som slog rekord, å nu detta med renoveringarna. Pengarna slängs ut och sjukvården blir lidande.

De sades ju i artikeln att man sparade, genom att bland annat välja billigare möbler. Många bäckar små blir en stor å av i detta fallet pengar som rinner ut.

Tänk er för, hushålla med folks skattepengar!

Anders, Härnösand

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons