Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Landstingets dåliga brandskydd

Annons

Åter har vi fått ta del av Landstingets brister. Denna gång i form av bristande brandskydd, detta gäller alla sjukhusen i länet. Man måste fråga sig om det inte snart är dags att avveckla landstinget.

Att sjukhus där det i många fall vårdas svårt sjuka och handikappade människor har sådana brister som redovisats av brandförsvaret är ju både mycket allvarligt, anmärkningsvärt och skrämmande.

Tänk bara tanken att det uppstår ett brandtillbud på en vårdavdelning, detta är ju en lika skrämmande tanker som en skräckfilm. Inte minst i det som en gång utgjorde Härnösands Sjukhus förekommer stora brister enligt den senaste brandinspektionen som nu varit på tal i tidningen de senaste dagarna.

Skall man våga behöva bli inlagd på Länssjukhuset exempelvis med ett så dåligt brandskydd som det talas om i Tidningen Ångermanland? Hur kan landstinget tillåta sig dylikt mot såväl patienter som den personal som skall arbeta i dessa lokaler?

Vad gäller Härnösands Sjukhus lokaler torde väl Landstinget knappast vara beredd att satsa några pengar för att höja säkerheten, för här har man ju slagit sönder allting, till och med Rehabiliteringsmedicin har ni ju naggat i kanten, något ni lovat att satsa på, men som vanligt vad gäller landstinget så lovar ni runt och håller tunt.

Jag emotser svar från Per Walberg.

Andreas Menzel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons