Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

J G Christer Andersson bör skämmas

Annons
J G Christer Andersson bör skämmas

Fy skäms, J G Christer Andersson (m). Vet hut!

En av frågorna som togs upp i Härnösands kommunfullmäktige den 29 oktober var om kommunen skall bidraga ekonomiskt till adoption av utländska barn, 25000 kr per barn, samt ett erbjudande om bidrag till provrörsbefruktning om 15000 kr för högst två prov-rörsbefruktningar.

I en fråga var alla (nästan) eniga. Det är en mycket, mycket svår fråga. Många synpunkter framfördes och alla var väl genomtänkta och väl värda respekt, utom en! J G Christer Anderssons. Maken till klavertramp har sällan skådats ens i denna lokal.

Hur har du mage, J G Christer Andersson, att jämställa adoption med människohandel? Du påstod i princip att adoptera barn var detsamma som att köpa dem. Detta är en förolämpning av grövsta sort. Du fick även mothugg av en partikamrat, Sylvia Stridh (varför blev jag inte förvånad över att det var en kvinna?)

Har du någon skam i kroppen går du ut i Tidningen Ångermanland och ber alla adoptivföräldrar om ursäkt, även de berörda barnen är berättigade till en ursäkt.

Ditt inlägg blev inte bättre av att du ställde dessa människor mot reumatiker och de med psoriasis!

Nej, J G Christer Andersson, om det inte enbart var ett uttryck för grovt människoförakt så får du lov att förklara dig, det är faktiskt ett högst anständigt krav!

Christina Meltin-Westerlund (s)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons