Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inte trivsamt hos Övikshem

Annons

Jag bor på Solbacken i
Husum i Övikshems lägenhet,
nära naturen och med vänliga och hjälpsamma bovärdar. Jag är dock kritisk till Övikshems brist på känsla för hyresgästernas trivsel.
För någon månad sedan var min fru och jag till Västerås för att uppvakta en 50-åring. Jubilaren bodde i en hyreslägenhet. Hyresfastigheten hade ett gästrum som vi fick disponera. Där fanns kokmöjligheter, kylskåp, bastu, dusch, hobbyrum med mera. Mycket fint ordnat för hyresgästernas övernattningsgäster.
Jag funderar vad Övikshem gör för hyresgästernas trivsel? Man har flyttat postlådorna så att vi får gå ut i ishalka, snöoväder eller regn för att hämta in post och tidningar. För att inte tala om sopsorteringscentralen. Där är rampen för sopnedkastet så smal att en korpulent person måste backa ner för hon/han kan inte vända sig om, räckena tar emot. Har varit i kontakt både med Övikshem och den lokala hyresgästföreningen. De skyller på att det inte finns pengar.
Jag vill uppmana Övikshem: Gör det mer trivsamt för oss här på Solbacken så kanske det blir fler hyresgäster.GÖSTA RÖDIN
HUSUM

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons