Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Följ naturens väg

Annons
Följ naturens väg

Ånyo har frågan om att homosexuella skall få prövas som föräldrar blossat upp. Det är en liten men högljudd och verbalt begåvad grupp som in stupidum driver det hela. Man talar också om att det egentligen gäller "rättigheter". Men frågan om att ha barn i ett förhållande kan aldrig gälla homosexuellas rättigheter.

Det utmärkande för ett sådant förhållande är ju att det aldrig kan bli någon avkomma, aldrig någonsin. Naturen talar där som i heterosexuella förhållanden.

Man måste också komma ihåg att det gäller inte enbart de homosexuella, barnen som inte kan föra sin egen talan bör ju även de rimligtvis ha någon som värnar om deras sak, och det är min absoluta övertygelse att de följer det som människan är skapad för, en förälder av varje kön. Att sedan påstå att det är en fråga om att alla skall behandlas lika och att ingen skall bli särbehandlad på grund av sin sexuella läggning är rent absurt. Med detta resonemang skall även andra sexuellt avvikande, som pedofiler, ha samma rättigheter, eller hur, och på samma villkor kunna bli prövade som adoptionsföräldrar.

Från vissa desperata håll hörs ibland argumentet att man kan låta barn från barnhem i de gamla öststaterna bli lämpliga adoptionsobjekt för homosexuella. Det är en oerhört cynisk och människoförnedrande människosyn. Alltid kan de duga som barn åt homosexuella, något människovärde i sig själv har de ändå inte. Ett beklämmande resonemang.

Det går aldrig att komma ifrån att människan är en biologisk varelse och i grunden är ju det hela enkelt, följ naturens väg.

Iris

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons