Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Onanerade framför kvinnor i Kramfors – man döms för sexuellt ofredande

En man har dömts för sexuellt ofredande då han onanerat framför flera kvinnor i Kramfors, bland annat. Sammanlagt döms han för nio fall av sexuellt ofredande runt om i landet.

Annons

En Kramforsbo, i 20-årsåldern dömdes under fredagen för nio fall av sexuellt ofredande varav tre i Kramfors den 29 mars. Under den kvällen blottade sig för två unga kvinnor, samt ett barn på tre år, genom att stå i en port och onanera, enligt domen. Kvinnorna berättar i tingsrätten att de tyckte det var obehagligt då mannen stod cirka en meter från dem.

Samma kväll skulle en annan kvinna åka hiss i Kramfors, men när dörren öppnade sig stod det en man i hissen och tittade på henne samtidigt som han onanerade. Han drog sedan upp byxorna och gick iväg. Kvinnan berättar i tingsrätten att hon tyckte det var äckligt och att hon inte vill åka den hissen mer.

En annan kvinna i Kramfors, som då var 18 år, har också blivit utsatt för mannens sexuella trakasserier. Hon hade varit och handlat på Willys och i skjulet där man parkerar kundvagnar såg hon en man som stod och onanerade. Kvinnan blev chockad och hon berättar i tingsrätten att hon, efter händelsen, inte vågat gå till affären kvällstid.

Mannen döms alltså för sex ytterligare fall av sexuellt ofredande, där han onanerat offentligt. Två fall har skett i Täby kommun, ett fall under en tågresa till Järvsö, ett fall i Järvsö och två fall i Ljusdal.

Mannen frias för fyra fall av sexuellt ofredande.

Mannen nekade till alla anklagelser, men dömdes till fängelse i två månader och ska utvisas ur landet med förbud att återvända inom fem år.

Annons