Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Omfattande inbrott i Kempehallen

Ett enligt polisen omfattande inbrott ägde rum i Kempehallen natten mot fredagen. Bland annat försvann en personbil, datorer och en summa pengar.

Annons

Tjuven eller tjuvarna tog sig in i det gamla hockeytemplet genom att krossa en ruta i Modo Hockeys cafeteria, men förutom detta klarade sig hockeyklubben utan varken stölder eller åverkan. Förmodligen för att de har säkrat upp sina lokaler efter ett liknande inbrott i fjol.

Sämre gick det för Länken, kommunens och handikappomsorgens dagliga verksamhet. Där försvann en ljusblå Citroen Berlingo, datorer, pengarna ur en fikakassa och följden blev också en hel del åverkan på dörrar.

– Det är inte första gången vi har haft inbrott i våra lokaler. Något liknande hände även för ungefär ett år sedan, säger Eva Svensson, en av Länkens tre handledare.

– Det är tråkigt. Inte minst har vi kämpat hårt för att få ihop pengar till fikakassan. I morse var den helt tom.