Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Om jag ska parkera bilen i Kramfors en hel dag – var ställer jag den då..?

Hur parkerar man för en dag i Kramfors? Jag jobbar i Sundsvall, så jag brukar lämna min bil på parkeringen vid Babelsberg. Ont om plats, ja, men det brukar finnas någon lucka. Tills i dag då det var fullt.

Var tar jag då vägen? På gatan förbi stationen? Max två timmar. Stressen kryper sig på, åker till Ådalshallen. Max fyra timmar. Elände. Coop då? Två timmar. Ica? Två timmar. Gallerian? Två timmar.

■■ För fler insändare, klicka här.

Jag missade säkert något ställe, men jag hittade ingen uppenbar parkering där jag kunde stå med bilen från morgon till kväll, så jag körde till Härnösand och hoppade på tåget där.

Hur är det tänkt att det skall gå till? Det måste rimligen finnas människor som jobbar inne i Kramfors, med behov att parkera bilen hela dagen. De måste ju ha lika svårt som jag att hitta en plats.

Eller är tanken att man bara skall kunna vistas i Kramfors under en väldigt begränsad tid, för att sedan lämna centrum? Någon trafikplanerare får gärna svara mig då jag inte förstår.

Förundrad bilist

■■ Läs och kommentera insändare på Ordet fritts Facebooksida .

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel