Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Olycka på folkracebanan

En bil har voltat under pågående tävling på folkracebanan i Sandviken, Kramfors.

Annons

Enligt uppgifter till SOS strax efter klockan 11 på söndagen ska en bil ha voltat på folkracebanan i Sandviken, Kramfors.

Uppdatering 11.35: Räddningstjänst och ambulans är på plats på folkracebanan. En förare i en bil som voltat sitter fast i fordonet. Ambulanspersonal sätter just nu på nackkrage och förbereder för att ta loss föraren ur bilen. Föraren är vid medvetande.

Enligt uppgift pågår just nu en folkracetävling, och det ska vara runt 100 personer i publiken.

Uppdatering 11.45: Enligt uppgifter till Allehanda.se:s reporter Jörgen Pettersson, som är på plats, ska kvinnan i olycksbilen ha fått sladd i en högerkurva, varpå bilen voltade. Tävlingarna är avbrutna, men tros återuppta när olycksarbetet är klart.

Uppdatering 11.50: Föraren är uttagen ur bilen och har förts med ambulans till sjukhuset. Det är ännu oklart hur allvarligt skadad hon är.

Uppdatering 11:55: Enligt arrangörerna till folkracetävlingen ska föraren av olycksbilen efter omständigheterna ha klarat sig bra. Tävlingarna börjar igen.