Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Öbackatrion – en positiv bekantskap i Härnösand

LÄSARTEXT HjärtLung i Härnösand hade vid trivselträffen i onsdags trevligt besök av Öbackatrion. Medverkade med både ord och sång till eget gitarrackompanjemang gjorde även Anders Hägg från ABF.

För HjärtLung var Öbackatrion i denna tappning en ny och positiv bekantskap. Trion skapade en god stämning med både sång och sina instrument, elcittra, dragspel och basgitarr.

Publiken fick möjlighet att önska sina favoritlåtar som oftast fanns med i gruppens repertoar.

Anders Hägg från ABF informerade om studiecirklar som förbundet kan erbjuda. Ett exempel är hur du blir vän med din dator eller telefon.

– Många har dator eller telefon, men har inte lärt sig att använda den på rätt sätt, berättade Anders. En hel del använder sin dator för att till exempel betala sina räkningar, men många skickar fortfarande betalningsuppdrag via posten. Det blir både dyrt och krångligt.

– Google är också en källa till fantastisk kunskap som enkelt nås via, dator, läsplatta eller telefon. Att läsa sin tidning med hjälp av datorn blir också allt vanligare, påpekade Anders.

Frågestunden blev flitigt utnyttjad och det var nog många som fick sig en tankeställare om att ta till sig den nya tekniken med datorns hjälp.

Som vanligt blev det gofika med Lailas härliga mackor.

Astrid hade fixat ett lotteri och det var många som hade någon fin vinst med sig hem.

Uno Gradin Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel