Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nytt larmskrämdetjuvarna

Larmet skrämde inbrottstjuvarna på flykten och personalen på föräldrakooperativet Fröets dagis i Härnösand kunde dra en suck av lättnad.

I dagislokalerna på Kastellgatan i Härnösand har inbrottstjuvarna varit påstridiga. Till sist fanns det ingen annan utväg än att montera in ett inbrottslarm, och det fungerade bevisligen...

Vid 04-tiden natten mot tisdag var det nämligen dags igen. Inbrottstjuvarna kastade först en sten genom altandörrens fönster och öppnade på insidan. Det tog inte många sekunder innan brottslingarna försvann fortare än en avlöning.

- Det fungerade bra och larmet löste ut. Sedan vi drabbats av två inbrott beslutades att sätta in ett larm. Det kostar en del pengar men jag vill uppmana andra dagis att göra likadant, detta som ett tips, säger Fröets ordförande, Fredrik Mattsson.

Vem eller vilka som låg bakom det misslyckade inbrottet är inte klarlagt.


EGON SUNDLÖF
070-662 27 53