Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nyöppnad loppis med fikahörna i Husum

Det här var verkligen en trevlig stund för oss som besökte Centrumkyrkans loppis, denna lördag, sista dagen i augusti månad.

Annons

Hårddrar man detta är det nog inte en ny loppis, utan en loppis som bytt lokal, från Korskyrkan till en lokal mera centralt, mera bestämt vid torget. I denna lokal har det ju varit ett café och senare en thairestaurang, längre inne i lokalen höll Postkakan till, men inte nu längre.

Dagen till ära bjöd Centrumkyrkan på korv med bröd, med dessa läckerheter blev det saft, te eller kaffe. Det märktes att det inte bara var frugan och jag som gillade korv med bröd, det blev bara fler och fler som kom, gammal som ung, även några hundar. Frugan gillar detta med loppis, men jag är ingen stor entusiast, då det gäller detta, men man kan ju alltid ändra sig.

Det var snyggt och lätt att se vad som fanns, och inte en massa prylar över allt. Inga hutlösa priser, fast det var mycket fina saker i lokalen. Här kan man också sitta ner och lösa alla världens problem, samtidigt som man tar en fika, det här kan nog bli det nya innestället för loppisälskare.

Mats Ove Lindström

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel