Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya mammor jagar kärleken

Annons

Tre nya singelmammor tar chansen att träffa den stora kärleken. I höstens omgång av "Ensam mamma söker" letar My Martens, Therese Wickman och Madelene Falk igenom hela Sverige efter någon att dela livet med.

Med programledaren Magdalena Graaf vid rodret dyker ensamma mammorna Madelene Falk, Therese Wickman och My Marten ner i det hav av singelmän som skickat brev till programmet.

I första avsnittet berättar My Martens om den tuffa separationen från hennes sons pappa. Hon blev lämnad på BB efter att han hade varit otrogen.

Relationsmässigt så är jag är fruktansvärt bränd, av min mamma, min pappa och mitt ex, säger My Martens.

Hon sökte till "Ensam mamma söker" för att hitta tillbaka till dejtandet igen. Med programmets hjälp har My Martens vågat släppa den skyddsmur hon byggt upp. Nu vill hon stötta andra kvinnor i liknande situationer.

Det har varit sjukt tufft. Jag har legat på botten och kravlat och inte ens haft min familj att luta mig mot. Jag vill förmedla hopp till andra kvinnor och ensamstående mammor som har separerat. Det finns ett ljus, man får inte ge upp, säger hon.

Gick på casting tillsammans

I tidigare säsonger har mammorna fått en hög med ansökningsbrev att ta ställning till. Men i den sjunde säsongen går nu mammorna i stället på öppna castings för att tillsammans träffa de aspirerande männen.

Jag kände mig så dum, jag satt där som om det var en anställningsintervju eller "Idol" och ratade folk, säger Madelene Falk som genom programmet har lärt sig mycket om sig själv. Det har fått mig att räta på ryggen. Förut när jag har träffat killar så har jag alltid tänkt att jag inte ska ha så höga krav, att jag får ta det som bjuds. Nu har jag lyssnat på mig själv och fått göra som jag vill.

"Någon att dela livet med"

Therese Wickman har varit ensamstående sedan hennes son var sex månader gammal. Nu hoppas att hitta den stora kärleken.

Jag lever som en halv familj. Jag vill ha någon att dela alla äventyr med, någon att laga middag till på helgen. Men det händer ofta att män blir rädda när de får reda på att jag har barn, de tycker att det är som att hoppa in i en familj.

"Ensam mamma söker" har säsongspremiär måndag den 9 september klockan 21.00 i TV 3.

Mer läsning

Annons