Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny på jobbet – passa på att peppra mig med dina åsikter

Annons

Min första dag på nya jobbet är över. Som ny chefredaktör för Tidningen Ångermanland tycker jag att en sådan första dag ska spenderas på alla våra tre redaktioner, i Härnösand, Kramfors och Sollefteå. Den målsättningen infriades, även om jag väl i ärlighetens namn har sett mer av riksväg 90 än mina nya kollegor.

Då känns det skönt att inte vara den enda som är ny på jobbet på Tidningen Ångermanland. Vi är rätt många som sitter på nya stolar när vi nu näst intill fördubblar personalstyrkan som jobbar med Tidningen Ångermanland på plats på våra orter. När jag kom till redaktionen i Härnösand i går eftermiddag var kaffekopparna slut, bara en sådan sak.

Arbetsuppgifter som tidigare utförts i Sundsvall eller Örnsköldsvik flyttas nu tillbaka till Ådalen och målsättningen är att göra en ännu mer lokal produkt med mer lokaljournalistik till er läsare.

Även om ingen av oss är någon nybörjare på journalistik är det ändå många nya rutiner och arbetsuppgifter att sätta oss in i. Helst vill vi vara lite bättre redan nyss men det tar nog ett tag innan vi trimmat in alla detaljer. Ha lite tålamod så hoppas jag att vårt engagemang för din tidning ska märkas både på sajten och i tidningen.

Själv hinner jag bara jobba den här veckan innan jag går på föräldraledighet med min ettåriga dotter. Ledigheten är planerad sedan länge och huruvida tajmingen är optimal kan ju såklart diskuteras – men nu är det som det är. Däremot kommer jag pussla och trixa för att kunna jobba ungefär en dag i veckan under hösten, så jag hoppas att vi kommer ses i spalter och på andra ställen.

När vi nu är flera nya jobbet här på Tidningen Ångermanland är det ett utmärkt tillfälle för dig som läser att höra av dig med beröm, klagomål, synpunkter och idéer. Den som är ny på jobbet är ju som mest lättpåverkad – så ta chansen! Du kan ringa mig på 0611-55 48 55 eller mejla på oskar.nord@mittmedia.se och berätta vad du tycker om Tidningen Ångermanland. Eller hör av dig till någon av mina kollegor med nyhetstips och reportageidéer. Jag ser mycket fram emot att få prata med dig!