Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny marknad och hantverksmässa i Långsele

En helt ny marknad och hantverksmässa kommer äga rum på Hanssons loge den 26-27 april. Det är Tobbe Karlström och Birgitta Karlström tillsammans med LAIF i Långsele som ligger bakom mässan.

Birgitta Karlström och hennes man Tobbe Karlström kände att de ville göra någonting nytt och roligt. De är less på alla som de kallar det "skräpmarknader" och vill ha en marknad med genuina hantverk.

- Det började med att vi ville ha en liten marknad i Nyland först. Men sedan växte det alltmer och utvecklades till en hantverksmässa istället, säger Birgitta Karlström.

26 utställare är bokade än så länge och Birgitta tror det kommer bli trångt inne i logen. Varje person betalar samma summa för sin plats oavsett vilken yta de vill ha för sina bord.

- En del har bett om ett nio-meters- utrymme men då blir det svårt för alla utställare att få plats, säger Birgitta Karlström.

Genom att kontakta olika företag och hantverkare som brukar finnas på mässor har de samlat ihop en blandning av olika hantverk från hela Västernorrland och även Jämtland.


JOHANNA DAHLIN
0620 -257 93