Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny jurymedlem "Let's dance"

En ny jurymedlem, ett nytt pausprogram, flera nya proffsdansare och en helt ny dans. I dag avslöjade TV4 allt om den nya säsongen av "Let's dance", samt nye deltagaren Johan Rabaeus.
– Det är mycket nytt, säger jurymedlemmen Ann Wilson till TT.

De flesta deltagarna har presenterats sedan tidigare – i vår kommer bland andra skidlegendaren Thomas Wassberg, programledaren Linda Lindorff, Hollywoodfrun Isabel Adrian och skådespelerskan Ewa Fröling att dansa i rutan.

På en pressträff alldeles nyss avslöjade TV4 nyheten att jurymedlemmen Dermot Clemenger inte är med i årets säsong, utan ersätts av dansdomaren Cecilia Lazar. Dessutom presenterades ännu en deltagare: skådespelaren Johan Rabaeus.

– Jag vet inte vad som kommer hända, men det känns spännande, säger Rabaeus och tillägger att han inte dansat särskilt mycket tidigare.

Ewa Fröling säger att hon är med i tävlingen för att vinna, och att hon är glad över att få dansa med dansaren Tobias Wallin:

– Jag älskar att dansa, och visste att jag skulle få dansa med en snygg kille. Ett riktigt jäkla fredagsmys, säger hon.

Enligt Thomas Wassberg krävdes mycket för att få honom att tacka ja till att vara med i programmet, men att det hjälpte att Ingemar Stenmark var med i fjol:

– Det var lång övertalning innan jag sa ja. Men jag var lite påverkad av att Ingemar hade varit med, då blev det lite lättare, säger han och slår fast vad han tror blir tuffast för honom i "Let's dance":

– Svårast blir nog att se glad ut under lång tid.

I årets säsong tillkommer även en ny dans.

– American smooth, det är en typ av slowfox. Det blir mycket nytt men jag vill inte avslöja för mycket, säger Ann Wilson.

Redan under måndagen gick TV4 ut med att man startar ett helt nytt pausprogram i sin Play Premium-kanal. Under reklampauserna kommer programledaren Daniel Paris att visa tittarna vad som händer bakom kulisserna i dansstudion.

Som vanligt kommer Jessica Almenäs också att leda eftersnacksprogrammet "After dance" efter den ordinarie sändningen.

Den elfte säsongen av "Let's dance" drar i gång den 11 mars. Programmet leds av David Hellenius och just Jessica Almenäs.