Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny broder invigdes i Odd Fellow-gemenskapen

Torsdagen den 21 mars så var då alla ämbetsmän installerade i vår loge, Odd Fellow B36 Vårdkasen. Denna kväll invigdes även en ny broder i vår gemenskap. Broder Sören Genberg är nu medlem i vår loge.

Annons

Vi hade denna kväll även en utdelning för en ”Jubelveteran i vårt läger”. Broder Sture Hammarberg har varit medlem i lägret nr 3 Thule i 51 år.

Vi hade denna kväll äran att se vår DSS Ingvar Karlsson som gäst. Broder Ingvar genomförde utdelning av Diplom till Jubelveteranen samt installation av tre ämbetsmän.

Vid måltiden höll broder övermästare tal till vår nye broder Sören Genberg med betoningen på innebörden i vårt brödraskap. Broder Sören tackade för talet och för invigningen som han varit med om under kvällen.

Broder DSS Ingvar Karlsson höll tal till jubelveteranen. Innebörden i talet var en ”trogen broder”. Det kan med rätta sägas att över 50 år i loge och läger är en bedrift utöver det vanliga. Man får i detta sammanhang säga ett stort grattis till broder Sture.

Kvällen till ära förärades vi med en trerätters middag allt under överseende av broder klubbmästare och hans medhjälpare. Vi var en tacksam skara bröder som tackade de som arbetat i kök och matsal.

Karl-Erik Norin

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons