Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu behövs vi som mest för Modo Hockey

Nu är det spikat, vill jag säga, för kvalspel för vårt älskade hockeylag. Det positiva är att säsongen inte tar slut riktigt ännu! Modo bör avsluta säsongen med någon vinst för självförtroendet inför kvalet i mars. Kontraktet står på spel och Örnsköldsvik är i gungning i år igen.

Jag är taggad för att ge allt för att säkra kontraktet. Jag hoppas alla Ö-viksbor – alla vi som bor i Ångermanland – kommer visa stöttning och hjälpa Modo för en överlevnad ännu än gång.

Snart börjar en nervkittlande och jobbig månad för oss. Men vi ska komma ut starkare än någonsin som supportrar och visa samma stöd som alltid i tuffa situationer. Vet ni vad? Det är nu Modo Hockey och The Heart of Hockey behöver oss som allra mest!

Jag kommer finnas där tills avgörandet är klart med vinst eller förlust. Alltid i med- och motgång. Nu visar vi supportar vilket hjärta vi har för föreningen oavsett hur tufft det än är och hur än saker och ting gått snett. Vi har en enda enkel uppgift – att stötta föreningen i det allra tuffaste tiderna, vilket vi är i just nu! Vi är starkast av alla och det är bara att ta fram och bevisa det.

FORZA MODO.

Chrille

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel