Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sporten satsar stort på superderbyt: ”Ska leverera en fullmatad fotbollskväll till våra läsare”

Första derbyt mellan Anundsjö och Friska Viljor på sju år. Då storsatsar Sporten med studio, livesändning och kommentatorer på plats i Bredbyn. – Det känns självklart för oss att satsa så stort på det hetaste derbyt i Örnsköldsvik, säger Adam Johansson inför fredagens superderby.

Annons

LÄS OCKSÅ: En dag kvar till superderbyt – så är läget i lagen

Träningsmatch mellan Anundsjö och Friska Viljor 2015.

>>> Klicka här för att komma till sändningen! (Här kommer även reprisen finnas efter matchen)

Hetaste matchen denna säsong. Kanske den hetaste matchen på sju år – och du kommer att kunna följa precis allt här. Sporten har nämligen bestämt att göra en storsatsning under säsongens första superderby. Förutom att livesända själva matchen kommer vi att köra studio, med inbjudna gäster, med start 18.45.

– I vår studio kommer jag tillsammans med Robert Bergström och Mats Falck bryta ner matchen i detaljer både inför och efteråt. Vi kommer att visa ett fotbollsinslag, diskutera lagen och självklart livesänds matchen med kommentatorer, säger Adam Johansson.

LÄS OCKSÅ: Inför säsongens hetaste match : ”Vi är som Sverige och jag är Zlatan”

Under matchens gång kommer det dessutom även att visas både repriser och höjdpunkter – vilket är helt nytt i sportens sändningar.

– Att kunna erbjuda er tittare repriser och höjdpunker ärett helt nytt grepp i våra livesändningar. Det kommer att höjda det helaytterligare en nivå.

LÄS OCKSÅ: Första superderbyt på sju år - då väntas 1000 åskådare på Olympia

Tränare, spelare och supportar – ja alla pratar om, och ser fram emot, fredagkvällens superderby mellan Anundsjö och Friska Viljor. Den hetaste matchen i Ångermanland hittills denna säsong och det väntas komma storpublik till Olympia – upp emot 1000 personer. En riktig fotbollsfest med andra ord.

– I och med att detta är första seriederbyt mellan Anundsjö och Friska Viljor på sju år känns det väldigt kul att vi kan leverera en intressant och fullmatad fotbollskväll för våra läsare, säger Adam Johansson som ser fram emot att spendera kvällen på Olympia tillsammans med er läsare.

>>> Vill du se vår införsändning och matchen? Klicka då här! (Reprisen kommer även finnas här efter matchen)

LÄS OCKSÅ: Tidigare Anundsjö-spelaren säker på seger i superderbyt: "Vi är det bättre laget"

Att skriva in i kalendern:

Vad? Hetaste derbyt i Ångermanland

När? Fredag 17 juni, avspark 19.00

Var? Olympia i Bredbyn

Kan du inte vara på plats? Lugn, Sporten livesänder med start 18.45 på allehanda.se eller i EM-tältet vid Fjällräven Center.

Mer läsning

Annons