Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Anundsjös amerikaner Mack Ward och Konnor McGee lämnar klubben

Anundsjö IF kämpar för att förnya kontraktet i division 2 Norrland. Då meddelar klubben att amerikanerna Mack Ward och Konnor McGee nu lämnar laget.

Annons

Klubben meddelade nyheten på sin hemsida under söndagen, samtidigt som laget var på väg upp mot den viktiga bortamatchen mot Skellefteå.

Mack Ward, som kom till Anundsjö inför säsongen 2014 från Friska Viljor, hade kontrakt året ut men både han och klubben har nu kommit överens om att bryta det.

– Mack Ward och vi har kommit överens om att vi kommer gå skilda vägar. Det finns ingen ovänskap och han är fri att söka sig till andra klubbar. Jag tror att han har varit hos andra klubbar utan att få napp än, säger sportchefen Bruno Nilsson, som inte vill lämna några ytterligare detaljer kring varför kontraktet nu bryts.

Sporten har sökt Ward för en kommentar.

Mack Ward och Anundsjö IF har kommit överens om att bryta kontraktet.

Konnor McGee, som anslöt till laget inför fjolårssäongen, kommer nu att flytta hem till USA efter att han inte lyckats hitta ett nytt jobb.

– Konnor har inte fått fortsatt anställning på det jobb han hade, så han får inte vara kvar. Han hade bara anställning under våren i det företag han jobbade. Det visste vi i maj, säger Bruno Nilsson.

Anundsjö förlorade dagens match mot Skellefteå med 3–4.

Läs också: Anundsjö förlorade sexpoängsmatchen mot Skellefteå

Konnor McGee har inte fått ny anställning och tvingas flytta hem till USA.

Mer läsning

Annons