Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Thomas Järvheden till Folkan

/

Han har bland annat kunnat ses i tv-program som "Raw Comedy", "Extra! Extra!" och "Stockholm Live".

I mars kommer komikern Thomas Järvheden till Örnsköldsvik med sin nya föreställning Vuxenkruxet.

Annons

Ståuppkomikern, sångaren och programledaren Thomas Järvheden är i vår aktuell med en ny komisk soloshow, kallad Vuxenkruxet.

Under showen uppkommer frågeställningar som grundar sig i huvudfrågan när man egentligen blir vuxen. Vid 18? Vid 25? Vid villa, barn och kombi? Thomas Järvheden menar att han uppfyller alla dessa kriterier, men har fortfarande svårt att se sig själv som stor. Det är om just detta och ett flertal andra frågor som nya föreställningen kommer att handla om.

Föreställnigen ska innehålla en stor portion igenkänning och humor. Om exempelvis det ironiska i att inte ha någon tid när man äntligen har pengar, till skillnad från när man var student och hade en massa tid men var konstant pank. Och om att privatlivet som vuxen går till att betala räkningar, städa, serva bilen, hjälpa mamma med datorn, ha parmiddagar och ta hand om barn.

– Livspussel? Det känns snarare som ett skenande soduku, konstaterar Thomas Järvheden om livet som vuxen i ett pressmeddelande.

Den 21 mars har showen turnépremiär i Göteborg och därefter väntar nio föreställningar i nio olika städer, innan avslutning på Maximteatern i Stockholm den 23 april. Folkan Teater i Örnsköldsvik får besök den 26 mars.

Vuxenkruxet blir Thomas Järvhedens tredje soloshow hittills i karriären.

Biljetterna till showen släpptes i fredags, den 13 december.

Fakta- Thomas Järvheden

• Har varit stand up-komiker sedan 1998 och gjort det mesta inom showbusiness.

• Förutom stand up-gig har han släppt skivor, dvd-filmer, varit programledare i tv och nu senast medverkat i Ladies Night.

• Har genom åren vunnit priser som exempelvis "Årets manliga komiker" på Svenska Standupgalan.

Mer läsning

Annons