Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sundsvall bjuder efterlyser tidningslämnare – försvann spårlöst efter The Boppers konsert

Under tisdagens spelning med The Boppers bad en man konferenciern om att få en tidning signerad av bandet. Efter konserten var han spårlöst försvunnen.
– Vi vill jättegärna komma i kontakt med den här mannen, säger Martin Häggström.

Annons

Strax innan spelningen kom en man fram till Martin Häggström, som är konfrencier, i stadshuset när han förberedde sig. Mannen hade med sig en upplaga av Sundsvalls Tidning från den 21 januari 1979 som innehöll ett reportage om en spelning The Boppers gjorde i staden samma år.

– Han frågade om jag skulle träffa killarna i bandet och om jag möjligen kunde få den signerad också. Bandet tyckte det var häftigt och signerade gärna tidningen och fotade den också själva för att ha som minne, säger Martin Häggström.

För Plus-kunder: The Boppers firar 40-årsjubileum och inleder Sundsvall Bjuder

Martin Häggström vill gärna komma i kontakt med mannen som lämnade tidningen.

När Martin klev av scenen efter spelningen och skulle lämna tillbaka tidningen var mannen spårlöst försvunnen.

– Vi vill jättegärna komma i kontakt med den här mannen så att han kan få tillbaka tidningen. Jag vet inte vem han är men jag känner igen honom om när jag ser honom, jag har sett honom någonstans, säger Martin Häggström.

Tanken är att han ska få komma upp på scenen och ta emot den signerade tidningen nästa vecka. Då spelar bland annat Lasse Berghagen.

– Kanske har han en tidning med ett reportage om Lasse Berghagen också. Då ska vi såklart se till att han får även den signerad, säger Martin Häggström.

För Plus-kunder: Lasse Berghagen och fler akter klara för Sundsvall bjuder i sommar

Vad som händer med tidningen om de inte får tag på mannen vet inte Martin Häggström.

– Jag har inte riktigt funderat på det, men jag är helt säker på att han dyker upp om han läser det här, gör han inte det får vi ta det då.

Är du mannen som lämnade tidningen, eller vet du mer? Hör av dig till ST på telefon 060-19 71 64 eller tips@st.nu

Mer läsning

Annons