Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Succé för sångstarka Mittrevyn

/
  • Årets upplaga av Mittrevyn är en succé, med god publiktillströmning och fin kritik. I nuläget återstår sex föreställningar.

Årets upplaga av Mittrevyn är en stor framgång.
Föreställningarna drar mycket folk och revyupplagan har fått goda vitsord.
– Det kommer mycket folk och många säger att det är den bästa revyn någonsin, konstaterar Nils-Gunnar Nilsson.

Annons

Årets upplaga av Mittrevyn, kallad Skratteverket, är mer eller mindre en succé. Upplagan har mestadels fått fina omdömen av kritiker och publik.

– Vi har fått ett mycket positivt gensvar och många säger att det är den bästa revyn någonsin. Det tycker även vi själva, men det tycker vi i och för sig varje år, säger en glad Nils-Gunnar Nilsson.

Nils-Gunnar Nilsson, som skrivit revyns manus tillsammans med Leif Mattisson, menar att även publiktillströmningen varit god. Totalt genomförs 16 föreställningar.

– Vi har ofta haft över 400 personer i publiken, vilket är bra med tanke på att Härnösands teater inhyser lite mindre än 500 personer, säger Nilsson och fortsätter.

– Vi har totalt 50 gästande busslaster, med publik från hela länet, som besöker oss i år. Det kommer faktiskt även publik från Umeå.

Allehanda Nöjes recensent gav årets revyupplaga mestadels fin kritik och skrev bland annat; "Revyn håller vad den lovar. Lite under bältet, mycket ordvitsar och en nypa samhällskritik. Men framför allt något som lockar till många goda skratt. Precis som publiken hade förväntat sig".

– Rimligtvis grundar den goda publikuppslutningen i att revyn är riktigt bra. De senaste åren har vi satsat mer på sången och musiken, vilket gör att vi står ut lite jämfört med andra revyer. Vi har väldigt bra sångare och musiker, säger Nilsson och syftar bland andra på sångproffs som Öster Eriksson, Martin Häggström och Lars T Johansson.

I nuläget återstår sex föreställningar av årets revyupplaga.

– Mycket talar för att även de föreställningarna lockar mycket folk, konstaterar Nils-Gunnar Nilsson.

Mer läsning

Annons