Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Petter gästar företagsgalan

/

Tidigare har Petra Marklund, Lisa Miskovsky och Erik Gadd gästat Örnsköldsviks företagsgala. I år står rapparen Petter för musikunderhållningen.

– Petter känns rätt in i vebon. Lyckas man sova till det så tror jag det beror på annat, säger Fredric Wedin skämtsamt.

Annons

Örnsköldsviks företagsgala, då stadens företagare premieras, växer och blir allt populärare för varje år. Årets upplaga hålls den 13 februari.

– De som varit på tidigare företagarkvällar kommer känna igen sig när det gäller upplägg och priser. Nytt för i år är att vi mest troligt kommer att befinna oss ute på ispisten i stora arenarummet. Det ger oss möjlighet att duka och lägga upp det hela lite annorlunda och luftigare. Dessutom kommer vi då kunna ha välkomstminglet nere i entréhallen och det känns riktigt bra, säger Fredric Wedin i arrangörsstaben.

Följaktligen hoppas arrangörerna på att årets företagsgala ska bli den största någonsin.

– I och med att vi lägger golv på isen så kan vi duka upp för förhoppningsvis 400 gäster, menar Wedin.

Årets artistdragplåster blir rapparen Petter.

– Vi har varje år haft riktigt bra gästartister sedan starten, Petra Marklund, Lisa Miskovsky och nu senast Erik Gadd. Men jag kände direkt efter förra kvällen att vi till kommande gala skulle behöva bryta av med något mer uptempo. Vi behöver få in lite mer fart efter middagen så folk inte somnar in och då känns Petter perfekt, säger Wedin.

39-årige rapparen Petter fick sitt stora genombrott i slutet av 90-talet med hitlåtarna "Vinden har vänt", "Mikrofonkåt" och "Så klart". Därefter har han gett ut ett flertal skivor och även deltagit i tv-programmen "Så mycket bättre" och "The Voice". Tidigare i år släppte han senaste albumet "Början på allt".

– Det känns riktigt kul och Petter lär skapa bra drag. Vi har även två andra riktigt bra gäster på gång, säger Fredric Wedin.

Mer läsning

Annons