Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Paradise Hotel-stjärnan: "Vi festade varje dag"

/

Härnösandstjejen Anna-Katarina Rydberg om premiäravsnittet och hennes deltagande i dokusåpan "Paradise Hotel".

Annons

Under måndagskvällen sändes det första säsongsavsnittet av dokusåpan "Paradise Hotel" i TV3. Allehanda Nöje tog ett snack med 23-åriga Härnösandstjejen Anna-Katarina Rydberg, som är en av deltagarna.

Sexfokus i nya "Paradise Hotel"

Vad tycker du om premiäravsnittet?

– Eftersom jag har fått en förhandstitt på första avsnittet visste jag vad jag kunde förvänta mig. Jag tycker det var otroligt bra klippt och man märker att årets Paradise-upplaga kommer att fokusera på mycket humor, kärlek och spel.

Hur var det att se sig själv i tv?

– Att se sig själv på tv var verkligen helt sjukt. Att höra sin egen röst var nog värst. Det var inte så mycket fokus på mig i första avsnittet, men det blir nog mer framöver.

Framställs ni deltagare på ett rättvist sätt?

– Av det jag sett hittills så framstår alla precis som de är. I det första avsnittet var det fokus på Samir, Magdalena och Emelie och deras triangeldrama. Och det var ju precis så det var.

Härnösandstjej i Paradise Hotel

Hur mycket allvarligt tävlings- och relationsspel var det på hotellet?

– Jag trodde inte att det var så mycket spel från början, för det var inte något jag märkte av. Nu när jag sett första avsnittet förstår jag att folk hade en plan för sitt spel redan från dag ett, men det var ingenting som märktes. Relationsspelet däremot märkte jag direkt och det är något ni kommer få se mer av under denna vecka. Det är verkligen vinna eller försvinna för oss tjejer så det var viktigt att charma sin partner från dag ett.

Det framstår som ni festade mycket. Var det så?

– Vi festade varje dag. Självklart var det upp till var och en om man ville dricka. Vissa dagar höll man sig lugn och andra inte. Baren stängde ofta efter bara någon timma så det var all in om man ville dricka sig full.

"Paradise Hotel" flyttar till TV3

Höll du igen för att du visste att kamerorna vad där?

– Jag tror att jag är den personen som har varit mest medveten om kamerorna. Kanske inte under dagtid och på fest men så fort man skulle gå och lägga sig med sin partner och man hörde att kamerorna riktades mot sängen så blev jag medveten.

Blir det dramatik i de kommande avsnitten?

– Jag kan säga att dramat i första avsnittet är ingenting mot för vad tittarna kommer att få se. Det blir kärleksintriger, bråk, tårar och svek fram över.

Fakta - Så går det till:

• I "Paradise hotel" samlas fem tjejer och fem killar på ett hotell i ett varmt land. Den som inte lyckas få en partner vid veckans parceremoni åker ut.

• Vinstsumman är en halv miljon kronor.

• Ett antal jokrar slängs också in i gruppen för att röra om i grytan och med alkohol och viljestarka personer inblandade uppstår det lätt intriger.

• Programmet sänds varje måndag, tisdag och onsdag med start den 18 november. Efter onsdagens program leder bloggaren Rebecca Stella Simonsson det direktsända eftersnacket "Studio Paradise" som visas på TV 3 Play.

Mer läsning

Annons