Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Påkostad julshow med Perrelli

/

På söndag väntar Ö-vik Big Bands årliga julkonsert i Pingstkyrkan.

Årets kända gästartist; Charlotte Perrelli.

– Charlottes tempo är högt och hon har många strängar på sin lyra. Kort sagt så är hon en stor artist, menar Bosse Lundquist i Ö-vik Big Band.

Annons

I fjol besöktes man av musikalartisten Jakob Stadell. Vid årets julkonsert, som hålls på söndag i Pingstkyrkan, gästas Ö-vik Big Bands julkonsert av schlagervinnaren Charlotte Perrelli.

– Vi har sedan många år tillbaka som tradition att anordna färgsprakande julshower i Pingstkyrkan, som rymmer mycket publik och där akustiken är fantastik. I år har vi uppbådat alla våra krafter för att anordna en stor proffsig julkonsert där Charlotte Perrelli, en nationellt älskad sångerska, tolkar julens budskap och sångteman tillsammans med två gospelkörer och orkester, berättar Lundquist.

För närvarande varvar Charlotte rollen som Evita Peron i musikalen "Evita" på Malmö operan, med olika tv-framträdanden och konserter.

– Charlotte har varit i rampljuset sedan 1994 då hon etablerade sig på Svensktoppen, och sedan 1999 då hon representerade Sverige i Melodifestivalen och senare vann eurovisionsschlagerfinalen med "Take me to your heaven" i Jerusalem, menar Lundquist.

Förutom Perrelli kommer, i likhet med förra årets konsert, gospellinjen i Mellansels kör att medverka, bland annat med några amerikanska talanger från Chicago. Som extra krydda på föreställningen kommer den stora "kom med och sjung"-kören från Ö-vik, med Karin Öberg i spetsen, att medverka i några julsånger.

– Utbudet av julkonserter är stort i Ö-vik och nu kan publiken välja mellan många olika lokala och nationella artisters julteman. I och med söndagens julkonsert anordnar Ö-vik Big Band sin största och mest påkostade konsert någonsin. Vi utlovar en upplevelse av högsta klass, konstaterar Lundquist.

Mer läsning

Annons