Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny julshow i Härnösands evenemangshall

/

Förra årets debutupplaga blev en stor succé.
Redan nu står det klart att det blir en ny julshow i Härnösands evenemangshall.
Och det blir i stort sett en repris på fjolårets show.

Annons

Det är förvisso fortfarande sensommar och hösten är snart i antågande, men redan nu börjar arrangörer runt om i landskapet att sikta in sig på årets julgalor och julkonserter.

En av dessa arrangörer är duon bakom Härnösands Stadsfest, Ken Johansson och Mikael Tallbacka, som återigen anordnar en stor julshow i Härnösands evenemangshall, också känd som nya curlinghallen.

– Det är i och för sig ganska tidigt att tänka på julen nu, men det är ju så nu för tiden att företag måste veta i tid så de kan planera, säger Ken Johansson.

Förra årets julshow, som var debutupplagan, blev en stor framgång med 942 matgäster.

– I år hoppas vi på 1200 personer, men det är också max, berättar Johansson.

Underhållningsprogrammet på den kommande julshow är nästan snarlik den som levererades under fjolårets show. Huvudband är även i år jämtländska Lars Vegas Trio, men till skillnad från i fjol heter årets coverband Marmeladorkestern och inte Smalare Än Thord. Konferencierer, men även sångerskor, under kvällen är systrarna Susanne Bertlin och Sofia Svensson från Sundsvall.

– Att vi kör Lars Vegas Trio igen är på grund av fjolårets fantastiska show, och Susanne och Sofia är fantastiska både på att sjunga men också som konferencierer. Sedan blir det Marmeladorkestern i år, i stället för Smalare än Thord, för att få lite omväxling. Det tillkommer även några namn senare, berättar Johansson.

Datumet för årets julshow i evenemangshallen är fredagen den 13 december.

– Konceptet känns klockrent för en stad som Härnösand. Sedan behöver staden bra saker som händer. Många gör också mycket bra för Härnösand och vi vill inte vara sämre, konstaterar Ken Johansson.

Mer läsning

Annons