Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Norum och Jezewski till Dannero

/
  • Peter Jezewski ska, tillsammans med Tone Norum, underhålla Dannerorestaurangens matgäster i jul.

Rocksångerskan Tone Norum och The Boppers-sångaren sparkar i år tillsammans igång julen på Dannero travbanas restaurang.

– Intresset verkar vara riktigt stort, säger Peter Söderkvist, som driver restaurangen.

Annons

Dannero travbanas restaurang går på offensiven inför den stundande julen och dess julbord. Årets julbordsgäster den 4, 5 och 12 december kommer, förutom mat, kunna njuta av musik med den före detta Boppers-sångaren Peter Jezewski samt rocksångerskan Tone Norum.

– Peter var här för två år sedan och gjorde då stor succé. Nu tar han med sig Tone på sång och det blir som en liten extra krydda på moset, säger Peter Söderkvist.

52-årige Jezewski har, förutom sin tid i Boppers, även spelat i banden Peter and the Chiefs och The Silhouettes. Med undantag för vissa återföreningar med Boppers har Jezewski på senare år ägnat mycket tid på solokarriären. Jezewski sångpartner i Dannero, Tone Norum, rönte framgångar med sin syntiga rock på 80-talet och tidiga 90-talet. Dessutom är hon syster till Europes gitarrvirtuos John Norum.

I Dannero är planen att det fem man starka bandet, inklusive Tone Norum, ska leverera en del egna låtar och dessutom servera en välsmakande talrik julmusik.

– Det kommer att bli kanonkvällar. Artisterna kommer så tätt inpå publiken, så det blir en speciell och intim känsla, säger Söderkvist.

Och intresset för kvällarna verkar enligt Peter Söderkvist vara tämligen stort.

– Efter att det blev officiellt med Peter och Tone i lördags sålde jag 150 platser dagen därpå. Så visst verkar det finnas ett intresse, säger Söderkvist.

Annons