Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nolatoks vill avsluta i dur

/

Nolatoksrevyn, som i år firar 30-årsjubileum, gör i helgen årets två sista föreställningar.

– Vi hoppas på en bättre uppslutning i helgen. Det har varit lite sisådär med publiktillströmningen i år, säger Lars-Eric "Abbe" Abrahamsson.

Annons

Smått klassiska Nolatoksrevyn firar i år 30-årsjubileum med revyupplagan "Ja MÅ vi leva". Upplagan har mestadels fått fina omdömen av kritiker och publik.

– Folk som sett revyn har verkligen tyckt om den och många har hört av sig till mig med beröm och lovord, säger rutinerade Lars-Eric "Abbe" Abrahamsson, ordförande och revydirektör.

Däremot har publiktillströmningen till Folkans anrika lokaler varit aningen sämre än förväntat. Exempelvis ställde man in den föreställning som skulle ha skett under onsdagskvällen.

– Det har väl gått hyggligt, men visst är jag lite besviken över att inte mer publik dykt upp. Vi kanske har blivit lite bortskämda med en god publiktillströmning genom åren, säger Abrahamsson.

Varför publiken varit mindre i år kan Abrahamsson bara spekulera i.

– Det grundar sig rimligtvis i ett flertal orsaker. Framför allt är konkurrensen hårdare numera, exempelvis av fler hockeymatcher och alltfler julkonserter. Sedan kanske vi planerat för någon föreställning för mycket också, då 15 stycken föreställningar faktiskt är rätt mycket, menar Abrahamsson.

Lars-Eric "Abbe" Abrahamsson berättar att revygänget redan nu diskuterat om nästa års revyupplaga och huruvida de eventuellt ska ta ett sabbatsår.

– På grund av det halvdåliga publikgensvaret har frågan kommit upp. Men sabbatsår har vi tagit förut så det är egentligen inget dramatiskt i det, säger han.

Av årets revyupplaga återstår nu bara två föreställningar, på fredag och lördag.

– Jag hoppas verkligen att så många som möjligt tar chansen och ser denna roliga revy, konstaterar Lars-Eric "Abbe" Abrahamsson.

Mer läsning

Annons