Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Musikalisk resa med Ulrika Ölund i Undrom

Countrysångerskan Ulrika Ölund kommer till Undrom under tisdagskvällen.

Annons

Countrysångerskan Ulrika Ölund bjuder på musik och samtal i

Kulturföreningen Botaton och Undroms If har gått samman för att annordna en musikalisk tidsresa. "Från Undrom till Nashville" heter tisdagens event som kommer äga rum i Botatonhuset i Kalknäs, Undrom. Huvudgästen till kvällens ära är countrysångerskan Ulrika Ölund som ska just berätta om sin resa från sina barndomstrakter i Undrom till att göra musik i Nashville.

– Vi kulturföreningen behöver hitta på sådana här aktiviteter och visa att vi finns. Med såna här träffar ser vi till att det blir en mötesplats för människor att träffas. Så det blir intressant med Ullrika eftersom hon kommer hem, säger Anders Bodin som är medlem i Kulturföreningen Botaton.

Under kvällen kommer det bli en samtalskväll med musikinslag där Anders Högström som annars är artistbokare kommer agera moderator och intervjua Ulrika.

– Jag har ju jobbat mycket med musik och spelat själv, så det känns som jag kan musik ganska bra, säger Anders Högström.

Förhoppningen berättar Anders Bodin är att en liknande kväll ska ske varje år på sommaren. "Från Undrom till Nashville" börjar klockan 19:00 under tisdagskvällen 12 juli.

Mer läsning

Annons