Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lasse Berghagen och fler akter klara för Sundsvall bjuder i sommar: "Otroligt kul"

I dag presenterades de första tre akterna som är klara för sommarens uppsättning.

Annons

Dessa tre akter är klara när de första släppen för Sundsvall bjuder in presenteras.

Redan i januari kunde vi berätta att det blir ännu en omgång av Sundsvall bjuder. Nu är det klart att The Boppers, Lasse Berghagen och Dolly Style gästar Stora torget i juli.

– Det är fjärde året vi bjuder till upp Sundsvall Bjuder och det känns otrolig kul med den respons vi har fått från starten. All publik, sponsorer, samarbetspartner och restauranger har gjort detta möjligt, säger Peter Åström på Creativ Event i ett pressutskick.

Läs även: Artisterna klara för andra scenen på Sensommar: "Alla har varsin unik målgrupp"

The Boppers får inviga sommarens Sundsvall bjuder när de spelar den 4 juli på Stora torget. Bandet firar i år 40 år tillsammans och kommer att släppa ett nytt album under sommaren med klassiker i en ny tappning. Idag är det endast Matte Lagerwall och Ingmar Wallén som är kvarvarande orginalmedlemmar. Förutom dem ingår även Kenneth Björnlund och Surjo Benigh i bandet.

11 juli uppträder Lasse Berghagen som utan vidare presentation har turnerat i 51 år. Han kommer att bjuda på sina klassiker och självklart bjuda upp Sundsvall till Allsång.

Läs även: I sommar får Härnösandsborna chansen att värdera sina antikviteter i Antikrundan

Dolly Style som består av tjejerna Molly, Holly och Polly uppträder 18 juli. De fick sitt stora genombrott när de var med i Melodifestivalen 2015 med låten "Hello hi" som snabbt sålde guld. Ett år senare var med igen men då med låten "Rollercoaster".

I vanlig ordning kommer även Street Rulers att inta Storgatan emd sina medlemmars bilar som ställer upp längs hela gatan under samma kväll.

– Vi är otroligt glada att traditionen att fylla staden med alla vackra veteranbilar håller i sig och tillsammans med alla de högaktuella artisterna, säger Patrik Frisk som också är en drivkraft bakom arrangemanget i ett pressutskick.

FLER NYHETER:

Ettåring lämnades ensam i nerkissad blöja – pappan frias och mamman döms till dagsböter

För Plus-kunder: Kollegor i sorg efter det misstänkta mordet i Granloholm: "En väldigt stor chock"

Nu är det klart – de har kontrakt om att få bygga nya kombiterminalen: "Jättekul"

► Ny artikelserie om "Gamla Giffare" för Plus-kunder: Sundfors tänkte ge upp fotbollskarriären – då värvades han till Giffarna: "Ett vägskäl"

■ ■ För fler nöjesnyheter – följ MittNöje på Facebook .

Mer läsning

Annons