Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mittrevyn tar sig till nästa nivå

/

Snart är det dags för den nionde upplagan av Mittrevyn.
Årets två nyheter är nytillskottet Martin Häggström – och flytten till Härnösand.

Annons

Arrangerandet av Mittrevyn är en av flera saker som Lars T Johansson är känd för. Årets upplaga är den nionde sedan starten och några större förändringar har inte skett med konceptet.

– Alla revyskapare som försökt ändra på konceptet har misslyckats. Poängen är att det ska vara en bra blandning och snabba byten. Många professionella skådespelare som försöker sig på revy märker att det är just det som är det svåra. Man måste hinna presentera sin karaktär, presentera situationen och leverera åtminstone en punchline i väldigt högt tempo, säger han.

En av årets två stora nyheter är rekryteringen av Martin Häggström. Han har tidigare gjort sig känd genom att vinna tävlingen Svensktoppen nästa och, som pris, gett ut en soloskiva.

– Han passade in i gänget från dag ett. Jag brukar säga att en riktigt bra revy gör man tillsammans i logen, bakom scenen. Har man kul där så blir det kul inför publik också. I det avseendet är Martin perfekt eftersom han har samma glädje och oblyghet som vi andra, säger Lars T Johansson.

Den andra nyheten är också kanske den största – efter nio år flyttar showen från Kramfors till Härnösand.

– Vi vill byta upp oss lokalmässigt. Även om vi haft mycket kul i de gamla lokalerna så regnade det in genom taket och fanns mögelfläckar på entrémattan. Genom att flytta till Härnösands teater hoppas vi kunna höja upplevelsen ytterligare, säger han.

Premiären sker på nyårsafton och därefter är 13 ytterligare shower inplanerade.

Mer läsning

Annons