Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mer Tomas Ledin i Ö-vik

/
  • Biljettsuget efter Tomas Ledins föreställning
  • Tomas Ledins föreställning

Det räckte inte med två föreställningar.

Biljettrycket blev för stort.

Nu står det klart att Tomas Ledin gör ytterligare en föreställning av Ledin "Showtime" i Ö-vik.

– På hela turnén är vi den arena som sålt näst mest biljetter, säger Fredric Wedin.

Annons

För en dryg månad sedan avslöjade Allehanda Nöje att Tomas Ledin skulle åka på Sverigeturné med sin succéföreställning "Showtime" och dessutom gästa Fjällräven Center i Ö-vik för två föreställningar - den 22 och 23 februari. Nu står det klart att det blir ytterligare en föreställning, tack vare det massiva biljettrycket.

– På hela turnén är vi den arena som sålt näst mest biljetter, endast Luleå ligger före oss. Men även i den tabellen ska vi förbi dem, säger Fredric Wedin, promotor på Fjällräven Center och även hängiven Modosupporter.

Den tillkomna föreställningen kommer att äga rum innan lördagsföreställningen, alltså tidigare på dygnet den 23 februari.

– Det blir en så kallad matinéföreställning. Precis som vid de två andra föreställningarna kommer publikkapaciteten ligga på ungefär 3400 personer.

Ledins "Showtime" spelas just nu för utsålda hus på Cirkus i Stockholm fram till och med den 5 januari, och även där har extra föreställningar släppts. Innan showen kom till Stockholm gjordes 120 utsålda föreställningar på Rondo i Göteborg och närmare 200 000 biljetter har nu hittills sålts.

– Att det skulle bli minst tre föreställningar var jag rätt övertygad om redan när vi började förhandla om att Tomas skulle komma hit. Att det sedan skulle gå så här pass fort är kanske lite överraskande. Jag tror dessutom att det kommer sälja rejält mycket under december, då detta mycket väl bli en av årets julklappar i vår region, säger Wedin.

Biljetterna till den nya föreställningen släpps i dag, fredag.

Mer läsning

Annons