Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lyckad julshow i Härnösand

/

Härnösands julshow fyllde under fredagskvällen Härnösands Arena. Festen bjöd på middag, underhållning och livemusik. Arrangören Ken Johansson kände sig nöjd under kvällen.

Annons

I går kväll gick för andra året i rad Härnösands julshow av stapeln i Härnösand Arena. 900 personer hade samlats för att fylla arenan och avnjuta en middag i samband med julshowen. Precis som förra året så var Susanne Bertlin konferencier och under kvällen bjöds det på underhållning på scenen med livemusik. Efter middagen släppte man in övriga besökare. De totalt 1300 gästerna fick bland annat se cover och party-bandet Marmeladorkestern, sångerskorna Susanne Bertlin och Sofia Svensson samt dragplåstret för kvällen Lars Vegas Trio som bjöd på en julsvängig föreställning.

Förra året julshow besöktes av 942 personer, i år fylldes arenan fullt ut, det vill säga 1300 personer.

– Vi är väldigt nöjda med arrangemanget, folk uppskattar julshowen och det märker man inte minst på ökningen av biljettförsäljningen. Vi tycker kvällen har varit fantastisk och vi kommer självklart tillbaka nästa år igen, säger arrangören Ken Johansson.

Mer läsning

Annons