Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Intensiv rockkväll med Lillasyster

/

För den breda allmänheten bandet Lillasyster kanske främst kända för sin cover av Rihannas hitlåt Umbrella. I januari släppte bandet sitt tredje album och turnerar för fullt. Igår gästade de Örnsköldsvik där det bjöds på en intensiv rockupplevelse.

Annons

När Lillasyster intar scenen på Sliperiet är publiken förväntansfull efter en längre väntan. Bandet spiller ingen tid utan river direkt av två låtar som rycker med besökarna i den kraftfulla ljudbild som är Lillasyster.

– Vi ber om ursäkt för att vi är långsamma träskpaddor från Göteborg, säger sångaren Martin Westerstrand, men nu är vi här!

Lillasyster har aldrig varit rädda för att låta känslor som ilska, besvikelse och kärlek flöda i musiken. De beskriver sig själva som ett ärligt band och de har ett rakt aggressivt driv i såväl sång som trumspel. Efter andra låten, Vad skulle din mamma säga, har bandet fått publiken på Sliperiet att släppa lös ordentligt.

Bandet som existerat sedan 2006 släppte sin debutskiva Hjärndöd musik för en hjärndöd generation för fem år sedan och är nu aktuella med sitt tredje album, 3. Med nya skivan fortsätter killarna från Göteborg att sprida Hardcore på svenska.

Närmare 150 personer i varierade åldrar var på plats för kvällens konsert. Förband var Ö-viksbandet Wiseland.

Mer läsning

Annons