Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Idolhysteri i Ö-vik

/
  • Judith Lundin väntade med spänning på sin idol Kevin.
  • Det är inte var dag som Idolerna kommer till stan och när de väl gjorde det passade, från vänster, Karolin Österholm, Frida Hedell och Charlotte Österholm på att se dem.
  • Jubel och skrik fyllde gallerian när det till slut blev dags för Alice att ta ton.
  • Flera hundra personer trängdes gladeligen i Oskargallerian i lördags för att få en skymt av årets Idolvinnare Kevin Borg.
  • Kevin sjöng vinnarlåten.
  • Hundratals personer trängdes tillsammans för att få en chans att lyssna till Idolerna.
  • Amalia Lundin såg framemot att äntligen få se alla Idoler samlade.
  • Publiken var något blyg till en början men Danny lyckades trots allt få med sig några på lite skönsjungande toner.

Hundratals Örnsköldsviksbor trängdes tillsammans i Oskargallerian i lördags.
Orsaken: Danny, Robin, Alice och Kevin var på besök.

Annons

Det är inte var dag som fyra stycken idoler befinner sig samtidigt i Örnsköldsvik. Men när tillfället väl ges gäller det att passa på. I rulltrappor, i butiker och längs väggarna i Oskargallerian trängdes flera hundra personer för att få en skymt av de populära artisterna Danny, Robin, Alice och Kevin från Idol.

Först ut men över 40 minuter försenad äntrade tillslut Danny scenen. Med låtar som "If only you" och "Radio" fick han publiken att både gunga och sjunga med. Efter Dannys framträdande väntades en flera timmar lång paus innan det var dags för höjdpunkten de flesta ändå hade väntat på, årets Idoldeltagare och dagens dragplåster Robin, Alice och Kevin. Även om de var för sig fick motta ett stort jubel när de klev på scenen fanns det dem som var mer efterlängtade än andra.

Karolin Österholm var en av de fans som trots allt lyckats få en bra plats i publiken för att få se sin Idol.

– Jag väntar på ett få se Robin för han är så bra och snygg. Han var bäst i Idol, säger hon.

I havet av människor fanns det även dem som med spänning och en liten förhoppning väntade på självaste vinnaren av Idol 2008, Kevin Borg.

– Jag är här för Kevins skull, han är ju så bra, han sjunger ju så bra. Jag har en skiva med mig som jag hoppas att han ska kunna signera senare, säger Judith Lundin.

Så kliver då äntligen Kevin upp på scenen. Ett stort glädjeskrik utbryter i publiken när han självklart och till mångas glädje sjöng vinnarlåten från Idol "With every bit of me".

Dessvärre framförde de tre Idolerna bara en varsin låt. Men njutningen av att få se dem i verkligheten verkade ändå för de flesta i publiken vara det bästa. Idolvinnaren såg själv förvånad ut när han blickade ut över folksamlingen och sa:

– Det är så sjukt mycket folk här.

 

JOHANNA NYMAN

ELEONORA BRODD

Mer läsning

Annons